Overige producten

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u van dienst zijn met een groot aantal aanvullende koel- en vriesmeubelen en stellingen. Hieronder ziet u een selectie uit ons brede assortiment.

Supermarktmeubelen
Bij Servex * Koeltex heeft u de keuze uit een ruim aanbod koel- en vriesmeubelen voor supermarkten en groothandels. Deze hoogwaardige apparatuur staat garant voor een optimale houdbaarheid van al uw foodproducten. Ons assortiment bestaat uit onder meer wandmeubelen, vries of koel, koel- en vrieseilanden, koel- en vrieskasten en toonbanken.

Werkbanken
De keuze in werkbanken bij Servex * Koeltex is enorm uitgebreid. Voor elke werkplek is er wel een werkbank te krijgen. Zo kunt u bij ons terecht voor gekoelde en ongekoelde werkbanken, met deuren of lades, hoekverbindingen, saladettes, opzetvitrines, indelingen met gastronormbakken, tot werkbanken uitgevoerd in uw huisstijl.

Buffetkoelingen
Ook voor buffetkoelingen kunt u terecht bij Servex * Koeltex. Wij beschikken over een groot assortiment buffetkoelingen voor de horeca, sportverenigingen, gemeenschapshuizen, particulieren en bierbrouwerijen. Wij leveren stekkerklare buffetkoelingen, buffetkoelingen met glazen deur, fustenkoelingen, lade-buffetten en nog veel meer. Alle modellen buffetkoelingen zijn in diverse maatvoeringen verkrijgbaar.

Rekstellingen
Voor de opslag in uw koel- en vriescellen kunt u gebruik maken van rekstellingen. Bij Servex * Koeltex heeft u de keuze uit zeer veel verschillende uitvoeringen, zoals rekstellingen van rvs of aluminium, met dichte of open legborden of roosters, aluminium rekstellingen met kunststof sleufschappen of gegalvaniseerde rekstellingen met dichte legborden.

Alle rekken zijn leverbaar in dieptemaat 30, 40, 50, en 60 cm en breedtematen vanaf 60 cm. De hoogtematen van de rekstellingen zijn 120, 140, 160, 180, en 200 cm. Alle rekstellingen en schappen zijn makkelijk te reinigen. De kunststof sleufschappen kunnen zelfs in de vaatspoelmachine. Behalve rekstellingen horen ook bijvoorbeeld ophangrails voor worsten of krattenrekken tot ons assortiment.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een scherpe offerte? Neem dan contact op voor een afspraak. Wij zijn u graag van dienst.

Onderhoudscontract
Zekerheid en betrouwbare 24-uurs service.
U mag erop vertrouwen dat wij uw koel-, vries-, airco- of luchtbehandelingssysteem optimaal afleveren. Maar hoe goed wij uw installatie ook bouwen, iedere installatie heeft regelmatig onderhoud nodig. Hierdoor gaat uw installatie langer mee, worden storingen voorkomen en houdt u het energieverbruik laag.

24-uurs service bij storingen
Net als u begrijpen wij dat bij storingen de hoogste spoed geboden is. Niet alleen het verlies van kostbare productietijd tot een minimum te beperken, maar ook om bederf van goederen te voorkomen. Wij staan dan ook altijd paraat om u bij te staan bij eventuele storingen en defecten. Hebt u een servicecontract bij ons, dan kunt u ons 24 uur per dag bereiken als er storingen optreden. Wij staan voor u klaar!

U heeft de keuze uit drie verschillende onderhoudscontracten, waarmee u uw installaties in optima forma houdt. De onderhoudscontracten zijn: Basis, Standaard en All-in.
Bij alle drie de onderhoudscontracten ontvangt u korting op de service-uren. Bovendien betaalt u als abonnee geen voorrijkosten bij reparaties of onderhoud aan uw installatie. En bij een All-in onderhoudscontract krijgt u op een door Servex * Koeltex geleverde installatie zonder probleem maar liefst 7 jaar garantie. Zo overtuigd zijn wij van onze kwaliteit.

Specialistische installaties tegen een scherpe prijs
Kiest u voor een specialistische installatie van Servex * Koeltex, dan kiest u voor kwaliteit. Dus als u een installatie van ons vergelijkt, kijk dan goed naar de prijs/kwaliteitverhouding. Wat is de verwachte levensduur van de installatie? Hoe liggen de prestaties? Wat is het energieverbruik? Dan blijkt ineens dat een in serie geproduceerde installatie van € 10.000 op termijn een stuk minder voordelig is dan een duurzame, op maat gemaakte installatie van Servex * Koeltex van € 15.000.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een onderhoudscontract of wilt u een scherpe offerte? Neem dan contact op voor een afspraak. Wij zijn u graag van dienst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken