Servex * Koeltex

“Al jarenlang erkend specialist in koudetechniek, airconditioning, klimaatbeheersing en luchtbehandeling.”

Al ruim 45 jaar specialist in koudetechniek, airconditioning, klimaatbeheersing en luchtbehandeling.
Sinds 1995 zijn wij bovendien specialist in luchtbehandeling, fabricage van luchtbehandelingskasten en fabricage van warmteterugwinwielen en warmteterugwinkasten. Vanaf 2005 is Servex erkend sterkstroominstallateur en sinds 2008 is Servex erkend warmtepompinstallateur. (NVKL)
Vanaf 2011 vakbekwaam gastechniek.
Vanaf 2014 vakbekwaam gecertificeerde monteurs voor natuurlijke koudemiddelen Co2 en Propaan.

Servex * Koeltex bedrijfsfilm

Uitstekende service

“Door gediplomeerde en ervaren vakmensen”

Bij Servex werken gediplomeerde en ervaren vakmensen. Samen staan zij dag in dag uit voor u klaar. Snelle en uitstekende service, daar staan wij voor, ofwel: Serv(ice)ex(presse)!

“Voor optimale kwaliteit, energieverbruik etc.”

Hierbij is het heel erg belangrijk welk product in de cel ingekoeld en/of bewaard moet worden. Hiervoor is het belangrijk:

– inkoelcapaciteit;
– inkoeltijd;
– leefwarmte van het product;
– bewaartemperatuur;
– luchtvochtigheid in de cel tegen uitdrogen;
– instraling: verlichting, deuren, heftrucks enz.

Het energieverbruik en de levensduur van de installatie is afhankelijk van de selectie die gemaakt wordt. Een energiebesparing van 25% door middel van een iets grotere condensor en elektronische ventielen is zeer eenvoudig te realiseren. Ook de combinatie van de koel- en vriesinstallatie door bijvoorbeeld Monoflow is energiebesparend. Dan nog de keuze van A-kwaliteit onderdelen en machines laat toe dat Servex een All-in onderhoudscontract kan afsluiten van bijvoorbeeld 7 jaar. Dat houdt dus in: 7 jaar volledige garantie.

Door samenbouw door Servex in onze eigen werkplaats kunnen we de gewenste kwaliteit leveren volgens uw specifieke eisen.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken