Luchtbehandeling

“Een aangenaam en gezond klimaat”

Een aangenaam en gezond binnenklimaat waar mensen binnen werken is een gezond en aangenaam binnenklimaat van groot belang. Een optimaal werkklimaat zorgt voor minder ziekteverzuim, gemotiveerder personeel en productievere werknemers. Een luchtbehandelingssysteem speelt daarin een cruciale rol.

Onze luchtbehandelingssystemen voor klimaatbeheersing van bedrijfspanden worden daarom steeds geavanceerder. Het gaat al lang niet meer om een eenvoudig ventilatiesystemen dat alleen maar aan of uit kan. Wij stemmen onze ventilatiesystemen altijd af op individuele behoeften en specifieke eisen, zoals temperatuur, reuk of CO2.

Is de temperatuur het uitgangspunt, dan wordt de ventilatie afgestemd op het aantal personen in de ruimte. Hoe meer personen, des te meer ventileert het ventilatiesysteem, zodat de temperatuur constant blijft. Is ‘reuk’ het uitgangspunt, dan wordt exact zoveel geventileerd dat het gewenste reukniveau bereikt wordt. Bij CO2-meting ventileert het ventilatiesysteem zoveel als nodig om de gewenste CO2-waarde te handhaven.

Waarom CO2 terugdringen?
Een verbetering van het binnenklimaat heeft een positief effect op de motivatie en de productiviteit van uw personeel. Het is aangetoond dat medewerkers dankzij een gezond binnenklimaat een significante kleinere kans hebben op:

  • Hoofdpijn, vermoeidheid en sufheid
  • Verkoudheid, griep en dergelijke
  • Prikkelende keel, droge ogen en luchtweginfecties
  • Hooikoorts en allergieën
  • Concentratieverlies

Servex * Koeltex bouwt de meest uiteenlopende ventilatiesystemen, van een relatief eenvoudige installatie voor een toiletgroep tot uitgebreide systemen voor een compleet kantorencomplex of grote productiehal. Vaak worden ventilatorunits gecombineerd met warmteterugwinkasten, die hoofdzakelijk van eigen fabricaat of samenbouw zijn.

Wilt u meer weten over luchtbehandeling of klimaatbeheersing, of wilt u een scherpe offerte? Neem dan contact op voor een afspraak. Wij zijn u graag van dienst.

Samenbouw besturingkast bij Servex BV

Servex luchtbehandeling met apart buiten unit

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken