‘Afspraak is afspraak’

Restaurant De Hoeskamer in Vlodrop is gevestigd in een pand dat kan bogen op een roemrijke horecahistorie. Aan het eind van de 19e eeuw was het pand al in gebruik als café annex winkel. De eerste drankvergunning werd op 16 juni 1887 verstrekt. Tegenwoordig wordt De Hoeskamer bestierd door Ruud en Melita van Daal, die er samen met hun team een gezellig en sfeervol restaurant van hebben weten te maken.

Dat De Hoeskamer klant is geworden bij Servex * Koeltex is eigenlijk toeval, vertelt Ruud van Daal. “Sinds 2007 huren wij het pand van de familie Strikers-Willems. Toen we er net introkken waren er een paar mensen van Servex aan het werk en die hebben we toen gevraagd om ook voor ons aan de slag te gaan.” Sindsdien is hij klant en hij is nooit meer weggegaan.

Eind 2016 kreeg Servex * Koeltex de opdracht om een aantal koel- en vriescellen te leveren.

Dat was niet vanzelfsprekend, want Van Daal had ook bij andere leveranciers een aanbieding opgevraagd. “Het klinkt misschien gek, maar die waren allemaal goedkoper. Maar we hadden toch een bepaald vertrouwen in Servex * Koeltex. Want we hadden heel goede ervaringen met ze. Je hoeft ze maar te bellen bij een storing en ze staan voor je klaar.”

Van Daal had geen speciale eisen of wensen voor de nieuwe installatie voor zijn restaurant. “Het is niets bijzonders, een paar cellen van normale grootte. Verder moeten ze gewoon functioneren.” Op advies van Servex * Koeltex heeft De Hoeskamer wel gekozen voor een milieuvriendelijke installatie op propaan. Een verstandige keuze, vanwege de milieu-aspecten en gezien de prijsstijgingen van synthetische koudemiddelen.

De eerlijke adviezen en de betrouwbaarheid zijn redenen waarom Van Daal trouwe klant van Servex * Koeltex blijft. “Ze komen hun afspraken na. Maandag is maandag, acht uur is acht uur. Bovendien zijn de monteurs niet te beroerd om even door te werken. Bij anderen is het om vijf uur wel eens van ‘Zo, ik ben klaar, tot morgen!’ Dat is er bij Servex * Koeltex niet bij.” Al met al is Van Daal uiterst tevreden. “Het gaat om het totaalplaatje. En dan mag je best wel ietsje duurder zijn.”

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken