‘Hypermoderne vriescel met natuurlijk koudemiddel’

P. Daemen BV is een toonaangevende logistieke dienstverlener, gevestigd in het Noord-Limburgse Maasbree. Het bedrijf is marktleider in gekoeld transport en biedt klanten uitgebreide mogelijkheden voor op- en overslag. Servex * Koeltex verzorgde de installatie van een hypermoderne vriescel van maar liefst 8.000 vierkante meter, met 7 laad- en losdocks. De vriescel is voorzien van een propaan-CO2 cascade systeem met een energiezuinige koelunit. Directeur Pieter Daemen vertelt over de samenwerking tussen P. Daemen en Servex*Koeltex.

In aanloop naar de bouw van de nieuwe duurzame vriescel wees een adviseur van de bank Pieter Daemen op het bestaan van Servex. “Om eerlijk te zijn had ik nog nooit van Servex gehoord. Maar bij de bank zeiden ze tegen me ‘Als je een vooruitstrevend bedrijf zoekt in de duurzame koeltechniek, dan moet je eens contact opnemen met Servex.’ Dat heb ik toen gedaan en ik werd aangenaam verrast.”

Daarbij ging het niet alleen om de expertise van Servex. “Het enthousiasme over hun klanten en projecten, dat viel meteen op. En ook de eerlijkheid en openheid waarmee ze over hun producten vertellen. Als ik bijvoorbeeld vroeg naar de koelwaarde van het systeem, dan vertelden ze me precies hoe hoog die is en hoe die tot stand komt. Bij Servex * Koeltex krijg je geen verkoopverhaal van een vertegenwoordiger die het mooier voorstelt dan het is. Dat geeft vertrouwen.”

Het enthousiasme, de openheid en deskundigheid is wat Servex * Koeltex onderscheidt van de concurrentie, aldus Pieter Daemen. “We wisten wat we wilden: een duurzaam koelsysteem, op basis van een natuurlijk koudemiddel. Door de aanpak van Servex * Koeltex zijn er ervan overtuigd dat we de juiste keuze gemaakt hebben.” Van de service heeft P. Daemen nog weinig gebruik hoeven te maken, maar dat zit ook wel goed. “Ik heb er alle vertrouwen in dat we ook op dat vlak zeker niet teleurgesteld worden, mocht het nodig zijn.”

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken