‘Continuïteit gewaarborgd’

In Roermond is één van de kuikenbroederijen van Aviagen-EPI gevestigd. Deze locatie is al klant sinds 1982, toen Servex een waterkoeling installeerde. In 2014 werd het bestaande waterkoelsysteem vervangen door een nieuwe, milieuvriendelijke koelinstallatie. Locatie manager Monique Even legt uit waarom Aviagen-EPI ook bij deze installatie voor Servex * Koeltex heeft gekozen.

“We zijn klant van het eerste uur en werken al jarenlang op een constructieve manier samen. Dat geeft vertrouwen. We hebben ervaren dat Servex * Koeltex altijd voor ons klaar staat. Dat is belangrijk voor ons, want het gaat erom dat als een systeem eenmaal draait de continuïteit gewaarborgd blijft. Ze staan ook tijdens storingen altijd paraat om een oplossing te bieden. Dat is altijd al zo geweest” aldus de tevreden locatie manager.

Dat Servex * Koeltex de opdracht kreeg was ondanks alles niet vanzelfsprekend, zo legt Even uit. “We hebben nog bij twee andere bedrijven een offerte aangevraagd, want we wilden ook kijken welke prijs-kwaliteit verhouding het beste past. Servex * Koeltex was niet persé het voordeligst, maar de keuze was ook gebaseerd op hun kennis, expertise en de toekomstgerichte oplossing die ze gaven. Op dat moment hadden ze zo’n systeem nog niet heel veel geleverd, daar waren ze heel open over. Door hun duidelijke verhaal, de technische kennis en hun enthousiasme hebben ze ons toch weten te overtuigen.”

De oplossing die Servex * Koeltex voor Aviagen-EPI bedacht was zowel verrassend als vernieuwend. “De vraag die we bij ze neerlegden was simpelweg om ons koelsysteem te vervangen. Het advies dat we kregen was om een koelinstallatie op basis va n propaan aan te leggen, en om onze restwarmte te gebruiken. Daarmee kunnen we 5000 liter water verwarmen en dat levert natuurlijk een enorme kostenbesparing op.”

“De goede service en het toekomstgerichte advies” is wat Servex * Koeltex anders maakt dan andere aanbieders, zo besluit Even. Daarom zal ze dit innovatieve bedrijf zeker aanbevelen bij collega-ondernemers. “We zijn heel tevreden, niet alleen over de aanschaf maar ook over het laten draaien van de installatie. Want je moet zo’n koelsysteem constant technisch op orde houden, dat is de moeilijkheid.” En, zo weet ze, dat kan Servex * Koeltex als de beste.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken